El cantautor Miquel Pujadó homenatja a la música valenciana en ‘Nits amb la Cultura’ d’Almussafes

La Cafeteria del Centre Cultural dedica una vetlada a recordar alguns dels millors temes dels artistes valencians

‘Nits amb la cultura’, la iniciativa impulsada per la l’Ajuntament de la localitat, es consolida com a alternativa d’oci per als divendres

Almussafes, a 29 de novembre de 2017. Aquest divendres 1 de juliol a les 21.30 hores, ‘Nits amb la Cultura’ porta fins a la Cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes al cantautor Miquel Pujadó, qui oferirà un concert acústic gratuït en el qual interpretarà una selecció de cançons de la seua trajectòria artística, així com alguns dels temes més representatius dels músics valencians que han marcat la seua carrera. D’aquesta forma, a més del repertori propi, durant la vetlada s’escoltaran cançons d’Ovidi Montllor, Joan Amèric, Paco Muñoz, Raimon, Al Tall, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Eva Dénia, Rafa Xambó i Andreu Valor. Per al sopar previ és necessari inscriure’s en la mateixa Cafeteria del Centre Cultural.

La música melòdica en valencià protagonitzarà l’oferta cultural plantejada per l’Ajuntament d’Almussafes per als veïns i veïnes de la localitat aquest divendres 1 de desembre a la nit en la Cafeteria del Centre Cultural. El programa d’activitats ‘Nits amb la cultura’, que s’inclou en l’agenda municipal de manera periòdica, presenta a la ciutadania una nova oportunitat per a gaudir de “sopars a la calor de la cultura amb música, literatura i cançons”.

En aquesta ocasió, la Regidoria de Cultura del consistori ha organitzat un espectacle musical amb el cantautor Miquel Pujadó, qui presentarà davant la ciutadanía “De nord a sud i de sud a nord”, un recorregut musical que combinarà la interpretació dels millors temes de la carrera artística d’aquest músic, que celebra aquest 2017 el seu trenta-cinc aniversari, amb una selecció de les millors peces d’artistes valencians que admira i estima, com Ovidi Montllor, Joan Amèric, Paco Muñoz, Raimon, Al Tall, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Eva Dénia, Rafa Xambó i Andreu Valor.

Pujadó, que ha mantingut sempre una relació molt estreta amb el territori valencià, inclourà en aquest íntim recital davant el públic almussafeny les cançons que han marcat la seua trajectòria des que es va publicar el seu primer àlbum, ‘Els temps dels fanals en flor’. Una hora abans, a les 21.30 hores, tal com s’ha fet des que van començar a celebrar-se aquestes acollidores nits culturals, es desenvoluparà un sopar d’aixella, per al que serà necessari inscriure’s prèviament en la mateixa Cafeteria del Centre Cultural i abonar 3 euros, tiquet que permet l’accés al citat sopar, en la qual s’oferirà la beguda i les amanides. L’accés serà lliure i gratuït, això sí, a l’actuació.

Deixa el teu comentari