Carlet duplica el servei d’autobusos a l’Hospital de la Ribera

Els veïns i veïnes disposaran de 7 autobusos diaris per a anar a l’Hospital.

Carlet augmentarà el seu servei de bus a l’hospital. Així s’ha contemplat en la proposta del nou projecte de servei de transport de viatgers que afecta la comarca de la Ribera i que aposta per ampliar l’actual servei de tres autobusos de dilluns a divendres.

Aquest reforç del servei d’autobusos entre Carlet i la resta de pobles de la línia, respon a les demandes ciutadanes i dels ajuntaments per tal d’augmentar un servei necessari.

Aquesta nova proposta contempla que la línia 3 d’autobús des de Llombai fins a l’Hospital de la Ribera tindrà sis autobusos d’anada i sis de tornada, a més d’un que farà el servei exclusivament des de Carlet fins a Alzira i l’Hospital, dels dilluns als divendres. D’aquesta manera, s’augmenta el nombre de línies que connecten els municipis amb l’Hospital de la Ribera i el Centre d’Especialitats d’Alzira.

La proposta ha estat ben valorada per l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega. Ha destacat que es tracta d’una reivindicació no sols de Carlet sinó dels pobles de la Ribera que estan connectats amb l’Hospital de la Ribera.

Deixa el teu comentari