Carlet lliura els premis del 1r Certamen Literari Ciutat de Carlet

Carlet celebrarà dissabte el primer Certamen Literari Ciutat de Carlet en les modalitats de narrativa i poesia i al qual han concorregut un total de 115 obres.

CARLETEl Teatre Giner acollirà a partir de les 19.30 hores l’acte de lliurament dels premis d’este certamen que ha estat organitzat per l’Ajuntament de Carlet i l’editorial Neopàtria.
L’acte començarà amb un recital de poesia en què participaran una vintena de persones i el lliurament del Premi 2016 de l’editorial Neopàtria, que l’entregarà el guanyador de 2015, Joan Femenia.

Tot seguit s’entregarà el Premi de Narrativa Ciutat de Carlet i el Premi de Poesia Xavier Casp, de 1.500 euros cadascun.

També actuarà en el Teatre Giner el grup Contra-Band per tal d’amenitzar la vetlada.
L’acte estarà conduït per l’actriu valenciana Lola Moltó i finalitzarà amb un sopar a la Sala Giner. Qui vullga assistir podrà adquirir els tiquets a l’Ajuntament de Carlet.

El jurat d’este certamen ha tingut una tasca difícil per la gran quantitat i qualitat de les obres presentades.

En narrativa, s’hi han presentat novel•les i reculls de relats sobre temàtiques vampíriques, de novel•la negra i temes recurrents com la guerra civil i la postguerra espanyola en la qual caben moltes accions i emocions.
En poesia, han participat autors ja consolidats que han fet un pas endavant en la seua trajectòria poètica i que han aconseguit mantenir i millorar eixa vigència literària.

Deixa el teu comentari