Carlet s’oposa a la instal·lació de l’abocador en el terme de Tous o Catadau

La instal·lació s’ubicaria en l’anomenada Parra Alta.

Carlet ha mostra de nou la seua oposició a la instal·lació de l’abocador de residus sòlids del Consorci Ribera- Valldigna a Tous i Catadau i ho ha fet de manera unànime i al ple municipal.

L’ ubicació en l’anomenada Parra Alta, limítrofa al terme de Carlet, segons han informat des de l’Ajuntament pot tindre una incidència negativa en els aqüífers del Pi i de la Cabra que abasteixen ells pous de subministrament d’aigua potable de Carlet i Benimodo.

D’altra banda, també es considera que la possible ubicació de l’abocador en aquest punt afectaria els cultius agrícoles existents en la zona i el nucli urbà carletí. Expliquen que tot i que la partida de la parra està ubicada al terme de Tous, l’accés es realitza principalment per camins del terme de Carlet on se situen gran quantitat de disseminats que es veurien afectats pel trànsit de camions.

L’Ajuntament de Carlet també ha mostrat la seua oposició a les ubicacions plantejades per l’informe de l’Agència Energètica de la Ribera en el terme de Catadau. Argumenten que estes ubicacions també incidirien negativament en Carlet a causa del transport pesat que hauria de travessar el nucli urbà de Carlet.
Amb este acord plenari, l’Ajuntament es reitera en l’oposició a la instal·lació de l’abocador, que ja va suscitar el rebuig ciutadà en 2010 quan es va plantejar esta ubicació.

Deixa el teu comentari