El carrer Major Santa Caterina, més còmode i transitable amb el canvi de llambordes

8 de setembre de 2016-. El passat mes d’agost es realitzaren les obres de condicionament i canvi de llambordes (adoquines) al carrer de Santa Caterina d’Alzira, obres que finalitzaren, puntualment, el 31 d’agost, període establit per ocasionar les menys molèsties possibles al veïnat.

Des del Departament de Gestió Urbanística, es van prendre les mesures oportunes, per donar solució al que era una incomoditat per als vianants, canviar-les per unes llambordes de caràcter pla; d’esta manera s’ha millorat considerablement la qualitat del que correspon al trànsit pel carrer i també millora la seua estètica.

Segons declara el regidor de l’àrea responsable, Fernando Pascual, “hem de felicitar a tot l’equip d’obres municipals i tècnics, pel seu esforç i la seua professionalitat, per complir amb el termini fixat malgrat la dificultat de la data i les altes temperatures que hem patit. Alzira és una ciutat en època de canvi, i eixos canvis es reflectixen també amb les actuacions que estan desenrotllant-se per diferents punts de la ciutat, carrers, parcs, jardins i espais verds.”

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari