La celebració dels 30 anys dels Premis Literaris comptarà amb la participació de l’Associació Empresarial

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, s’ha reunit este matí amb els representants de l’Associació Empresarial d’Alzira, per tal de concretar les accions planificades amb motiu del 30 aniversari dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Estos premis arriben enguany a la seua 30a edició, i per això l’Ajuntament vol preparar una celebració que arribe a tota la ciutadania mitjançant els comerciants d’Alzira i els seus clients. “Creiem fermament que les ciutats són grans generadores de cultura en tots els àmbits i, de fet, el teixit comercial i associatiu de les localitats té molt a vore amb la promoció de la cultura. Per això, estem convençuts que els comerços locals sou un ingredient clau en la vida d’Alzira, ja que teniu un paper imprescindible en el model de ciutat i de societat en què vivim.”

Estan previstes dos accions, una encarada als hostalers i una altra als comerciants, que tindran lloc les setmanes prèvies a la celebració del sopar dels Premis Literaris. Els representants de l’AEA han manifestat el seu interés per participar en les accions i implicar-se en una efemèride tan significativa per a la nostra ciutat.

30 aniversari

La celebració de la propera edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira serà especial ja que es commemoren els 30 anys de la primera edició.

Per eixe motiu, s’ha designat un equip de treball coordinat per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en què participa la Regidoria de Cultura mitjançant el Servei de Promoció i Ús del Valencià (SERVAL) i Edicions Bromera.

Entre les novetats preparades per a esta edició està el disseny d’una imatge commemorativa del 30 aniversari, les accions col·laboratives amb l’associació empresarial per tal d’apropar els premis al dia a dia de la ciutat o les activitats culturals programades, a més del cicle de conferències.

Deixa el teu comentari