El Centre Professional de Música ‘Lira Almussafense’ celebra la seua X Setmana Cultural

Del 24 al 27 de març oferirà un concert, una xarrada sobre medicina de la música i una ‘dansà’

Totes les activitats programades per l’escola en el marc d’aquesta iniciativa són gratuïtes i estan obertes a tota la ciutadania

Almussafes, a 22 de març de 2018. Del 24 al 27 de març, el Centre Professional de Música ‘Lira Almussafense’ d’Almussafes desplegarà l’agenda d’activitats plantejades pel claustre de professors de l’escola per a celebrar la seua X Setmana Cultural. El dissabte 24 Dansaires del Tramusser oferirà diferents balls, el dilluns 26 el personal sanitari responsable de la Unitat de Medicina de la Música i de les Arts Escèniques de l’Hospital de Manises impartirà una xerrada i el dimarts 27 la Banda Jove de l’entitat oferirà un recital obert a tota la població en l’esplanada del Centre Cultural.

El Centre Professional de Música de la Societat Musical Lira Almussafense d’Almussafes celebrarà del 24 al 27 de març la seua X Setmana Cultural amb una sèrie d’activitats lúdiques i formatives que pretenen posar en valor davant la ciutadania de la localitat la importància de potenciar aquest art en els diferents àmbits de la societat, no solament en la seua faceta lúdic-festiva, sinó també en el seu vessant mèdic.

El dissabte 24 de març, dia de la inauguració, oferirà a les 19 hores una ‘dansà’ en l’esplanada del Centre Cultural a càrrec de l’entitat Dansaires del Tramusser. Dues hores més tard, a les 21 hores, i en el mateix emplaçament, l’associació desenvoluparà un ‘Sarau’ obert a tot el públic que vulga participar amb l’objectiu de promocionar els balls més tradicionals de la cultura valenciana.

El dilluns 26 de març, a les 18.30 en la sala d’actes del Centre Professional de Música, s’impartirà una xarrada a càrrec de la Unitat de Medicina de la Música i de les Arts Escèniques de l’Hospital de Manises en la qual professionals experts en aquest àmbit dotaran als músics i al públic assistent de les eines més adequades per a la seua autocura.

Per a finalitzar l’agenda d’activitats plantejades per a aquesta desena edició de la Setmana Cultural de l’escola, la Banda Jove de la Societat Musical Lira Almussafense oferirà un concert gratuït el pròxim dimarts 27 de març a les 19 hores en l’esplanada del Centre Cultural en el qual els seus integrants interpretaran algunes de les obres assajades durant les últimes setmanes.

Deixa el teu comentari