El ciclista almussafeny Eric Valiente, segon per equips en la seua primera competició a Àfrica

El jove esportista finalitza orgullós la seua participació en el Gran Prix International de la Ville d’Alger

En l’apartat individual obté un catorzè lloc en la classificació general

Almussafes, a 28 de febrer de 2018. Per primera vegada en la seua trajectòria esportiva, el jove ciclista almussafeny Eric Valiente va participar en una competició en el continent africà, el Gran Prix Internacional de la Ville d’Alger, on va aconseguir la segona posició per equips i la catorzena en l’apartat individual. Valiente destaca les diferències entre les carreres realitzades fins ara i les d’Àfrica i recorda satisfet la seua participació en aquesta prova.

La passada setmana, del dimarts 20 al dissabte 24 de febrer, el jove ciclista almussafeny Eric Valiente s’enfrontava a un nou repte esportiu fora de les nostres fronteres, el Gran Prix International de la Ville d’Alger, la seua primera aventura professional en terres africanes.

Després de cinc jornades d’esforç, l’equip en el qual està integrat va aconseguir finalitzar la carrera en la segona posició de la classificació general final de l’esdeveniment, tota una fita per a Valiente, qui assegura que les diferències amb les proves europees o asiàtica són notables.

Pel que fa al resultat individual, l’almussafeny va signar un catorzè lloc, una posició que ell mateix atribueix als vuit segons perduts en l’inici de la competició a causa de l’adaptació a la qual va haver de sotmetre’s durant la primera etapa del circuit “i a les escasses possibilitats que es trencara la carrera amb ports de muntanya curts”, explica.

L’esportista destaca que, en la segona etapa i després d’una fugida del seu company Gabriel, ho va intentar en solitari a poc més de 25 quilòmetres, sent atrapat mancant només 5.000 metres per a l’arribada a meta. “Va ser una llàstima, el vent de cara i la bona organització de l’equip del líder va acabar amb les meues opcions de victòria”, comenta.

“Acabem la volta amb una fantàstica posició. El meu company Mounir va aconseguir ser segon en l’última etapa i en la general final i Gabriel es va alçar amb el mallot de la muntanya, la qual cosa ens va facilitar la consecució de la plata per equips en la general”, comenta satisfet del treball realitzat.

Deixa el teu comentari