Ciutadans (Cs) d’Alzira presenta una moció per a ajudar als celíacs en la cistella d’anar a comprar

María José Llopis: “L’Administració ha d’atendre les desigualtats en el dia a dia dels nostres ciutadans”

Alzira, dimarts 7 de novembre de 2017. Ciutadans (Cs) d’Alzira ha presentat una moció “amb la qual es pretén aconseguir ajudes per a rebaixar el cost de la cistella d’anar a comprar de les persones celíaques”, ha explicat la portaveu de Cs María José Llopis qui també ha manifestat que “esta mesura busca la defensa i la millora del benestar d’estos malalts”.

Al febrer de 2016, el ple va aprovar per unanimitat una moció presentada per Cs d’Alzira en la qual s’instava a l’Administració municipal “a posar en marxa mesures en benefici d’esta part de la ciutadania alzirenya, així com una campanya de sensibilització i informació”. Per això, Llopis “espera que tots els grups tornen a mostrar el seu suport de nou per a complir amb el compromís que van adquirir al 2016”.

“Els aliments per a les persones celíaques tenen un cost major, la qual cosa suposa un increment considerable en la cistella d’anar a comprar d’una família en què no hi ha només un membre amb esta malaltia, sinó que són diversos els que necessiten una dieta específica”, ha argumentat l’edila.

També ha reconegut que “hi ha altres grups afectats per altres situacions que generen una despesa extra”. “Tenim la intenció de continuar treballant perquè siguen adoptades mesures que milloren la vida de tots els col·lectius de la nostra ciutat com hem fet des que vàrem arribar fa tres anys”, ha destacat.

La regidora ha recordat que “no sempre la solució és econòmica, en altres casos l’única cosa que ha d’haver-hi és la voluntat de voler fer millor les coses”. De fet, ha subratllat, “en mocions anteriors, el grup de Cs ha realitzat propostes que buscaven el benestar de les persones amb autisme o la lluita contra l’assetjament escolar”.

Finalment, Llopis ha manifestat que “continuarem seguir esforçant-nos per fer la vida més fàcil a tota la ciutadania d’Alzira, siguen majoria o una minoria”. “A nosaltres no ens importa el número sinó cadascuna de les persones”, ha conclòs.

Deixa el teu comentari