Ciutadans critica es gasten 50.000 euros en un sistema d’aparcament innecessari i deixen les voreres sense arreglar

La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha criticat “que es gasten 50.000 euros en un nou sistema d’aparcament innecessari mentre alguns trams de les voreres de l’avinguda Sants Patrons estan alçades i en molt mal estat”.

Per això, la regidora ha advertit, que “esta deixadesa suposa un perill per als vianants i, per descomptat, transmet una imatge lamentable de la nostra ciutat i de la gestió que es fa d’ella”. Llopis ha assenyalat que “hem de tindre en compte que esta avinguda ha estat, tradicionalment, una de les principals vies comercials de la nostra ciutat que atrau molta gent per la seua cèntrica ubicació”.

La regidora de Ciutadans ha destacat que “esta és una mostra més de la gestió irresponsable del tripartit que governa la nostra ciutat, està més preocupat en els seus propis interessos i en fer-se propaganda que en la realitat”. “El més lògic és reactivar el comerç local primer i després estudiar si és necessari un sistema tan modern i car per gestionar l’aparcament a Alzira”, ha conclòs Llopis.

Deixa el teu comentari