Ciutadans (Cs) d’Alzira celebra que el fraccionament de pagaments municipals siga una realitat

María José Llopis: “La nostra moció ha servit per facilitar el pagament dels impostos i taxes als ciutadans d’Alzira “

Alzira, dimecres 11 d’octubre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira María José Llopis ha manifestat la seua satisfacció perquè “els veïns de la ciutat podran acollir-se al fraccionament del pagament d’impostos municipals”. A l’últim ple es va acordar la modificació de l’ordenança general que regula la liquidació de tributs, la qual cosa “va ser una proposta realitzada pel grup Ciudadanos mitjançant una moció al mes de novembre”, ha aclarit Llopis.

Amb aquesta proposta, Cs Alzira pretenia dissenyar un sistema especial de pagaments on els contribuents tingueren la possibilitat de pagar els tributs anuals de caràcter periòdic de forma prorratejada durant tot un exercici natural”, ha explicat la regidora alhora que ha assenyalat que “els ciutadans mereixen i necessiten que les administracions siguen flexibles i capaços d’adaptar a les seues necessitats”.

“Una vegada més, la nostra agrupació ha demostrat que som el partit que es preocupa pels interessos de la ciutadania”, ha destacat l’edila qui , a més, ha tornat a demanar que “la nostra petició sobre la revisió cadastral i la doble taxa d’escombraries siga atesa com més prompte millor en benefici dels ciutadans d’Alzira”.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari