Ciutadans (Cs) d’Alzira espera que el Palau de Justícia no siga més propaganda de la Generalitat

Llopis: “Durant molt de temps els que governaven han incomplert les seues promeses, és normal que ara estiguem atents”

Alzira, dimecres 11 de juliol de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha manifestat “la seua expectació davant l’anunci de la inversió de la Generalitat per a la construcció del Palau de Justícia”. “Esperem que no siga més propaganda de cara a les pròximes eleccions”, ha advertit la regidora, qui també ha explicat que “és normal que estiguem atents perquè durant molt temps els que governaven han incomplert les seues promeses”.

A més, la regidora ha recordat que “com en el dia de la marmota, s’ha repetit en diferents moments l’anunci que el Palau de la Justícia s’anava a licitar o s’anava a projectar”. “Evidentment”, ha assenyalat Llopis, “tot es va perdre pel camí perquè seguim igual”. “I les promeses han arribat tant per part del Partit Popular com del tripartit actual”, ha concretat la regidora de Ciutadans.

Llopis també ha apuntat que “la desconfiança és natural perquè en diferents assumptes s’ha pogut comprovar com el tripartit deia una cosa a l’oposició i ara que està al govern, fa una altra completament diferent”. “Lamentablement són experts en la doble vara de mesurar”, ha criticat.

En definitiva, ha afegit, “estarem vigilants per assegurar-nos que no ens tornen a vendre fum perquè Alzira necessita estes instal·lacions per facilitar la vida als seus veïns i als treballadors de la justícia”. Per això, ha assegurat que “si prompte, el Palau de Justícia és una realitat, serem els primers a felicitar”.

Deixa el teu comentari