Ciutadans (Cs) d’Alzira lamenta que el tripartit s’haja oblidat de qui va ser la sol·licitud de la seua creació

María José Llopis: “Al maig de 2016 Cs va presentar una moció que va ser aprovada en el ple per adaptar els parcs de la ciutat”

Alzira, divendres 17 de novembre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira María José Llopis ha lamentat que “el tripartit s’haja oblidat de qui va sol·licitar l’adaptació dels parcs de la ciutat”. La regidora ha recordat que“al maig de 2016 Cs va presentar una moció, que va ser aprovada en el ple, per adaptar els parcs de la ciutat d’Alzira”.

Per això, Llopis ha declarat que “no entén l’actitud de Fernando Pascual en no reconèixer el paper que Cs Alzira ha tingut en la creació d’aquest nou parc adaptat
i no han estat capaços de convidar els grups de l’oposició a la inauguració d’aquest espai“. A més, la regidora ha afegit “es queixen que no fem política  però bé que aprofiten les nostres propostes per a aconseguir més vots a costa del nostre treball”. “Em pareix una actitud realment farisea”, ha denunciado.

D’altra banda, la moció presentada pel grup municipal de Cs perseguia l’adaptació de tots els parcs de la ciutat a la recerca de la inclusió social. “No hauria de ser necessari acudir a un parc en concret per poder disfrutar dels jocs; qualsevol parc del municipi hauria de comptar amb instal·lacions adaptades que fomenten una veritable inclusió “, ha manifestat Llopis amb intenció d’advertir que “si utilitzen les nostres idees, almenys que ho facen bé”.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari