Ciutadans (Cs) de Alzira exigeix al tripartit solucions reals i contundents contra el mosquit tigre

José Luis Ruiz lamenta que “l’informe de l’empresa que realitza el tractament és nul, sense professionalitat i fins i tot còmic”

Alzira, dijous 29 de juny de 2017. El regidor de Ciutadans (Cs) d’Alzira, José Luis Ruiz ha exigit al tripartit “solucions reals i contundents contra els problemes que està provocant el mosquit tigre en la nostra ciutat”. “Ja varem patir esta situació l’estiu passat i el tripartit ens va dir que necessitaven tot l’hivern per a realitzar un tractament efectiu”, ha explicat.

En este mateix sentit, Ruiz ha explicat que “de nou tenim un estiu replet de mosquits en la nostra ciutat i per tant amb picadures molt molestes que en molts casos fan que hajam de visitar els centres de salut”.

A més, el regidor ha informat que “l’equip de Govern porta molts diners gastats en tractaments que són ineficaços” i ha destacat que “només la contractació d’esta última empresa li costa a l’Ajuntament quasi cinc mil euros més dels que ja porten gastats en este aspecte”.

Per això, Ruiz ha demanat al tripartit que “exigisquen responsabilitats i resultats a les empreses contractades en compte d’emparar-se en un informe que resulta vergonyós en conéixer en què es gasta els diners el tripartit per a solucionar este problema”.

Deixa el teu comentari