Ciutadans Cullera obri l’oficina del candidat

La Marea Taronja pretén contagiar la il•lusió pel canvi a Cullera a tota la població

Davant la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques el partit CS Cullera comença obrint les portes de la l’OFICINA DEL CANDIDAT com un espai de trobada oberta als veïns de Cullera, on poder escoltar tot tipus de propostes de la població.

Aquesta mateixa vesprada, a les 20:00h al Carrer de la Marina 37, l’Oficina del Candidat obrirà les seues portes amb un VI D’HONOR dirigit als veïns de Cullera, als membres de la llista electoral, afiliats, simpatitzants, amics i familiars.

La simbòlica MAREA TARONJA organitzada pels candidats de Cs Cullera recorrerà els carrers de Cullera abans de la inauguració de la seu del partit, pretén transmetre a la població de Cullera un missatge d’il•lusió, honestedat, ganes de treballar i talent per canviar la situació de Cullera.

Per CS Cullera la participació ciutadana ha de ser el punt de partida d’un programa de govern que ha de ser capaç de REINVENTAR CULLERA, rellançar la seua imatge i potenciar l’economia i la capacitat de creació d’ocupació de la ciutat.

En aquest context el inici de la ODC com un lloc de trobada, debat i informació pretén servir d’exemple del nou model de govern que Cs Cullera proposa per a l’ajuntament i que  marcarà l’inici d’una nova etapa per a la nostra ciutat.

Contingut acte

A partir de les 19h la MAREA TARONJA sortirà de l’Oficina del Candidat i recorrerà els carrers i places de Cullera.

A les 20h se servirà un VI D’HONOR en l’Oficina del Candidat i seu del partit en el qual el Candidat a la Alcaldia de Cullera Jose Palacios

oferirà un brindis pel futur de Cullera als assistents

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari