Les Ciutat de les Arts i les Ciències presenta esta tardor noves exposicions i l’estrena de la pel·lícula ‘Els secrets de la gravetat

La Ciutat de les Arts i les Ciències renovarà en els pròxims mesos els seus continguts amb la reubicació de continguts i noves mostres interactives en el Museu de les Ciències. Entre les novetats de tardor, a partir de l’1 d’octubre, es renova la programació de l’Hemisfèric amb la pel·lícula d’animació ‘Els secrets de la gravetat’.

També tornen els cicles de conferències de divulgació científica, de lliure accés: ‘Una Comunitat amb Ciència’, ‘Astronomia’ i ‘Actualitat’. Les dos primeres cites seran el dimecres 3 d’octubre, amb Héctor Guerrero, de l’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial, que impartirà la xarrada ‘L’espai en la vida quotidiana’, i el diumenge 7 d’octubre, dins de la Setmana Mundial de l’Espai, el Premi Nobel Física en 2015 i director de l’Institut per a l’Estudi de Rajos Còsmics de la Universitat de Tòquio, Takaaki Kajita, amb la conferència ‘Desvelant els secrets de l’univers amb neutrins, rajos gamma i ones gravitacionals’.

L’Hemisfèric estrena a l’octubre la pel·lícula d’animació Fulldome ‘Els secrets de la gravetat’ que narra el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps darrere dels passos d’Albert Einstein.

A més continuen les activitats pel 20 aniversari de l’Hemisfèric amb la projecció del curt ‘Canasta’ de Gracia Querejeta i fins al 30 de novembre està obert el termini per a participar en el concurs de curtmetratges ‘Fèric’.

Noves exposicions

En el Museu de les Ciències, ‘Érase una vez’ està prevista la seua obertura al públic a principis de desembre i ocuparà l’espai de ‘Travelling Bricks’ que podrà visitar-se fins al pròxim 21 d’octubre. ‘Érase una vez’ és una captivadora exposició on Pinotxo, Caputxeta Roja, el Llop Feroç o els Quaranta Lladres boten directament dels llibres per a contar-nos tot sobre la ciència darrere dels contes.

La mostra interactiva ‘Talking Brains’ és una altra de les novetats, una exposició original de l’Obra Social La Caixa que ens submergix en el fascinant món del cervell lingüístic. El públic descobrirà esta nova exposició sobre neurolingüística en 2019.

A més de les noves exposicions, durant els pròxim mesos es realitzaran treballs de desmuntatge per a reubicar continguts en la primera i tercera planta. En primer lloc, el Teatre de l’Electricitat, que es tancarà uns mesos per a la seua remodelació i ampliació.

El període d’exposició de ‘Els nostres dinosaures’ finalitza el 6 de gener de 2019 i en el seu lloc està prevista situar l’exposició ‘Mart. La conquista d’un somni’ que es trasllada des de la primera planta a la tercera a partir de març.

Deixa el teu comentari