El Club dels Normals ha rebut un premi com a projecte innovador de la Generalitat Valenciana

EL Col.legi Luís Vives de Sueca ha creat una web serie on tracta el bullying

El Club dels Normals, és un projecte que naix de les inquietuds del grup d’alumnes de l’extraescolar de cinema del col·legi Luís  Vives de Sueca, alumnes de 12 anys que exposen la història d’uns personatges amb uns problemes en el seu àmbit escolar i familiar.

Els alumnes es van agrupar per parelles i van escriure un total de 9 històries diferents, d’entre elles 9 destacaren 6 històries que parlaven de 6 problemes diferents que un xiquet pot tenir en un col·legi qualsevol o en la seua pròpia vida.

La Generalitat valenciana els han otorgat un premi al projecte innovador. Un treball reconegut i que els ompli de satisfacció.

Laura és l’ultima integrant del Club dels Normals, ella no té problemes en el col·legi a nivell social, però si a casa

Claudia és una alumna molt estudiosa, tímida que no es fica amb ningú però que pateix el rebuig de l’equip de futbol, que no la deixen jugar amb ells pel simple fet de ser xica.

Jake és un gran amant del cinema, es coneix totes les sagues de pel·lícules de ciència afició i és objecte de burla pels seus companys de classe.

Aquesta temporada es van a seguir tractant casos de bullyng i d’homofòbia, en les aules i en la vida dels preadolescents i adolescents.

Ens referim a moltes actituds, comentaris o actes quotidians als quals no els donem

Deixa el teu comentari