Comencen les obres d’enderrocament de les vivendes del carrer Benifaió que facilitarà l’accés a la zona de vianants d’Alzira

Alzira, 5 de març de 2018 – La ciutat d’Alzira viu una sèrie de canvis als seus carrers amb la intenció de millorar l’accessibilitat dels ciutadans, avançar cap a la sostenibilitat i complir amb les peticions dels veïns i veïnes.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’han posat en marxa les obres pertinents per enderrocar tres cases del carrer Benifairó que obrirà un itinerari alternatiu a la zona de vianants d’Alzira. Una mesura que donarà eixida al trànsit que va quedar anul•lat en tancar el carrer Hort dels Frares cap a la zona centre de la ciutat.

Estes obres suposen l’enderrocament de les vivendes, condicionament i urbanització de l’espai amb materials i mobiliari urbà per dotar-lo d’una imatge adequada. Tot allò amb una inversió de 180.000 euros, que també inclou el pagament de les cases als seus propietaris.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, informa que “este equip de govern ha realitzat els estudis pertinents per a portar a terme estes obres, complint amb el passos i normes establides per a tal efecte, informant els propietaris de les vivendes, fent l’expropiació i pagaments d’estes i la posterior posada en marxa de les obres. Un objectiu que compartim i que ja portàvem els grups municipals d’equip de govern al programa electoral. Hem de recordar que l’obertura del carrer Benifaió ha estat paralitzat durant molts anys, i obrir-lo al trànsit generarà una eixida interior que comunique la zona de Tulell amb l’avinguda de Pare Pompili”.

Deixa el teu comentari