Comencen les obres de regeneració de la zona d’oci del riu Magre a l’Alcúdia

Es tracta d’una actuació que naix dels Pressuposts Participatius amb la que es vol remodelar la zona d’oci del riu Magre que es va crear mitjançant un conveni entre l’Ajuntament de l’Alcúdia i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer l’any 2005.

Aquest projecte pretén millorar i renovar la zona amb la introducció de jocs i circuit esportiu adaptats estèticament a l’entorn natural, creant zones de descans i oci, incorporant arbres i arbusts a tota la superfície i altres actuacions que potencien aquest espai.

Dita actuació va ser una de les més votades en el Procés dels Pressuposts Participatius que es va desenvolupar per a les inversions dels Pressuposts de 2016, havent sigut una de les seleccionades entre les presentades.

Segons Paco Sanz, regidora de Medi Ambient, l’objectiu principal és fer atractiu aquest espai per al veinat de l’Alcúdia perquè puguen gaudir d’un entorn natural pròxim a la localitat.

L’actuació està relacionada amb el projecte de recuperació de la senda del Riu Magre, que s’inicia en aquesta zona d’oci i que discorre al costat del nostre riu al llarg de quasi 3 km pel nostre terme i que es realitzarà pròximament.

Deixa el teu comentari