Compromís Alginet presenta llista amb un equip provinent d’unes primàries molt participatives

El col·lectiu d’Alginet ha mogut fitxa i ha presentat una llista plena de cares noves i formada a partir del procés de Primàries del passat mes de gener. En l’acte de presentació es mostraren les línies bàsiques del que serà el pla d’actuació si Compromís governa en el poble.

JesusL’alcalde d’Alginet i número 1 de la llista de Compromís, Jesús Boluda, ja ha començat la campanya i ho ha fet presentant la seua llista i centrant la seua candidatura en el que s’ha aconseguit fer en el poble d’Alginet, malgrat totes les circumstàncies.

Cal recordar que al poble de la Ribera governa un quatripartit d’esquerres que desbancà el PP i Compromís assumí l’alcaldia d’un govern repartit per PSOE, Socialistes d’Alginet i IDEA.Selfie_present

La intenció de Compromís és créixer i passar del seu únic regidor a aconseguir una força major per assolir i refermar els projectes que ja tenen començats.

Les apostes del grup estan fonamentades en propostes realistes i assequibles. En Educació ja s’ha elaborat un pla per la gratuïtat dels llibres de text en Primària. En Afers Socials, es dinamitzarà el Centre de Dia que ja s’ha aconseguit posar en marxa.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari