Comunicat de Cs d’Alzira per a desitjar unes bones festes a tots els veïns i veïnes de la ciutat

Alzira, divendres 22 de desembre de 2017. La portaveu de Cs a Alzira, MªJosé Llopis ha manifestat el seu “desig que aquestes festes siguin portadores d’esperança per a cadascuna de les llars de la nostra ciutat”. Llopis ha recordat que “sense esperança no hi ha il·lusió” i que “és la il·lusió la que alimenta les ganes de seguir treballant per a aconseguir tot allò que ens proposem”.

La regidora de Cs ha compartit “el seu desig de veure a Alzira transformada en un espai en el qual la vida dels seus veïns siga més fàcil, i en el què el seu Ajuntament treballe per cobrir totes les necessitats com si d’una gran família es tractara”. “Potser si els polítics recuperarem la il·lusió del xiquet que creu que tot és possible, que només cal intentar-ho i creure-hi per a aconseguir-ho, les coses serien molt diferents”, ha assenyalat la coordinadora de Cs.

“Vull fer una crida perquè deixem de banda les diferències i posem l’accent en allò que compartim i ens unix” ha expressat la regidora. D’altra banda, Llopis ha apuntat que “només d’esta manera és possible trobar solucions que perduren en el temps per al benestar de la ciutadania”.

Deixa el teu comentari