Concert de suport a les persones refugiades a Alzira

Des de la Fundació CEPAIM, Convivència i Cohesió social, us convoquem al concert de suport a les persones refugiades que tindrà lloc aquest divendres, 30 de juny, en el Parc de L’Alquenencia, a Alzira, a partir de les 20 hores.

Aquest esdeveniment ha sigut organitzat per Cepaim, en coordinació amb les entitats La Ribera amb bici-Ecologistes en Acció, Club Cinema d’Alzira, Escola de Persones Adultes Enric Valor, El Nord Perdut i el Centre Cultural Islàmic d’Alzira i amb veïnes i veïns a nivell individual, en un treball conjunt que cerca crear espais de trobada que fomenten la convivència intercultural.

Comptarem amb les actuacions de Art Espai de Música Alzira, Néstor Mont i Jady Seck, en el que esperem siga una nit màgica, mescla de veus, instruments, cultures i solidaritat. Es farà lectura de poemes i manifest i es podran degustar tapes de diferents països.

L’activitat forma part de les accions de sensibilització que el projecte Reflejad@s, de Cepaim, està impulsant a partir de la participació i implicació del veïnat, entitats i col·lectius alcireños i ha comptat amb la col·laboració i suport econòmic del Centre de Participació Ciutadana i l’Ajuntament d’Alzira i el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, (Secretaria General d’Immigració i Emigració, Direcció general de Migracions) i el FAMI (Fons Europeu d’Asil, Migració i Integració).

Deixa el teu comentari