El Conseller de Comerç i Treball, Rafa Climent, participa en una jornada informativa a Alzira

Ha presentat la convocatòria d’ajudes de l’Ivace 2018-2019 destinada a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures als polígons industrials.

L’Ivace invertirà enguany més de 2,6 milions d’euros en ajudes directes per a millorar i fer més accessible els polígons industrials de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera baixa.

Així ho ha afirmat el Conseller d’Economia Sostenible, Comerç i Treball, Rafa Climent, en la seua visita a Alzira on ha presentat els detalls i principals línies d’actuació de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace 2018-2019.

En la presentació han estat presents diferents alcaldes i empresaris dels municipis de la comarca de La Ribera.

Unes ajudes destinades a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures als polígons industrials de la Comunitat.

A més, amb aquestes ajudes, les àrees industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa tindran serveis contra incendis, leds, major seguretat i fibra òptica, entre altres.

Tal i com ha assegurat el conseller, els polígons industrials del territori, són un instrument dinamitzador de l’economia i dels sectors productius. En aquest sentit ha ressaltat la importància de modernitzar-los i fer-los atractius per a la instal·lació d’empreses que generen llocs de treball.

En la jornada informativa, també s’ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre quant una part del projecte s’efectue en 2018.

La previsió d’inversió en la comarca de La Ribera per a 2018 serà de 3 milions d’euros i el termini per a presentar les sol·licituds d’ajuda serà des del 5 de març fins al 6 d’abril de 2018.

Deixa el teu comentari