La Conselleria de Vivenda adjudica deu vivendes socials a Sollana i invertix més de 151.000 euros en la millora del parc públic

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració, a través de la Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (Evha), ha adjudicat deu habitatges socials a Sollana i durant aquesta legislatura ha invertit més de 151.000 euros en la conservació i millora d’habitatges del parc públic en aquest municipi.

La Conselleria ha destinat prop de 100.000 euros en la reparació d’aquests deu habitatges perquè siguen lliurades en condicions dignes d’habitabilitat a nou famílies que estaven en la llista d’espera de demandants d’habitatge de Sollana. Una altra de les adjudicacions ha sigut un canvi d’habitatge d’una família, ja que l’immoble en el qual resideixen actualment no s’ajusta a la composició familiar.

Destacar que un dels immobles s’ha adjudicat a una família afectada per una execució hipotecària. En aqueix sentit, cal destacar que des de la Conselleria es treballa en la creació de polítiques d’habitatge orientades a ajudar a persones amb menys recursos i en risc d’exclusió social.

A més de la reparació d’aquests deu habitatges, la Conselleria ha destinat prop de 54.000 euros a actuacions de millora d’elements comuns d’edificis d’habitatge públiques en aquest municipi de la Ribera Baixa.

Deixa el teu comentari