Continua oberta la matrícula per als cursos d’Unisocietat de 2018-2019

Unisocietat és un projecte conjunt de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, amb l’objectiu de donar més opcions i ferramentes a aquells adults, majors de 30 anys, que tinguen inquietuds i ganes de continuar aprenent i formar-se professionalment, en esta ocasió a través d’un itinerari multidisciplinari de 360 hores, distribuïdes en tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun, que al mateix temps es distribueix en dos quadrimestres i en cada quadrimestre s’imparteixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.

La matrícula per curs és de 180 € (fraccionat en dos pagaments). Com hem dit abans, els cursos van dirigits a persones de 30 anys o més i no cal tindre estudis previs. Els interessats hauran de fer la seua inscripció a l’Ajuntament d’Alzira. Dept. Educació al carrer Rambla, 23. 2a planta.

També poden demanar informació a través de les seguents vies:
Cridant al telèfon: 96 245 92 50 , a través del correu electrònic: educacio@alzira.es, a les xarxes de Facebook: www.facebook.com/ajuntalzira o Telegram: www.telegram.me/clauagenda o des de la web: http://projeccio.uv.es

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, destaca que “Cal recordar que no hi ha límits d’edat a l’hora d’aprendre, mentre tenim curiositat per saber, per enriquir el nostre intel·lecte, no hi ha fronteres, i hem d’aprofitar totes les oportunitats i ferramentes que ens ajuden a aconseguir alló que volem. Unisocietat està obert a qualsevol, encara que no tinga estudis previs, només ganes d’aprendre”.

Deixa el teu comentari