Continuen els actes en honor a Santa Cecília a l’Alcúdia

Este cap de setmana han continuat a l’Alcúdia els actes organitzats per l’Associació Filharmònica Alcudiana amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

Misa solemne El dissabte 15 va tindre lloc un acte que cada any té més acceptació, el sopar de “La nit del Soci”, que enguany es va celebrar al restaurant de la Piscina Municipal, un lloc ideal per a sopar músics, socis i simpatitzants. A més, després del sopar, tots els assistents varen poder disfrutar d’una discomòbil i passar-s’ho d’allò més bé. En la tradicional rifa que es fa eixa nit, es va comptar amb obsequis regalats per a l’ocasió per diferents comerços i entitats alcudianes que sempre que poden posen el seu granet d’arena per ajudar a la Banda del poble.

A l’endemà 16 de novembre, el dia va començar amb la celebració religiosa, amb l’actuació de la Filharmònica a la Missa celebrada en honor a Santa Cecília i presidida per la seua imatge. En esta missa solemne, la Banda Simfònica de l’Alcúdia va interpretar peces adients a l’acte. Després, els jardins i els salons Siglo XXI van ser el lloc elegit per a reunir-se músics, directius i col·laboradors de l’Associació Musical per a celebrar el dinar de germanor.

Entrega agulla de plataEn un ambient immillorable i després del dinar, com ja és habitual, s’entregaren els premis als guanyadors de les competicions dels diferents jocs socials que organitza la Filharmònica Alcudiana i que es celebraren el dia anterior. A més, este any l’empresa GUIL, S.L. també va fer entrega d’un atril als cinc educands que enguany passaran a formar part de la Filharmònica. En acabar el repartiment de trofeus i regals, els assistents van poder escoltar les paraules del president de la Filharmònica, Vicent Avellán, ells directors de la Banda Simfònica i la Banda Juvenil, Sergi Pastor Puchol i Rafael Doménech, el regidor de Cultura Josep Lluís Millo i l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez. A més, aprofitant l’ocasió, la Junta de la Filharmònica Alcudiana va decidir imposar-li una agulla de plata tant a l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, com al regidor de Cultura, Josep Lluís Millo, per el seu suport durant tots estos anys a la Filharmònica Alcuadiana. La Musa de la Música 2014, Ángeles Martínez, i el president de la Filharmònica, Vicent Avellán, van ser els encarregats d’entregar esta distinció.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari