El Cris i Centre de Dia per a Malalts Mentals de Carcaixent obrirà les seues portes en abril de 2019

Les obres finalitzaran en novembre amb un pressupost d’execució és d’1.613.275 euros

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha acudit a Carcaixent per visitar les obres del futur Centre de Dia i Cris per a malalts mentals.

Paco Salom, l’Alcalde de Carcaixent, i Teresa Oliver , regidora de Benestar Social han rebut a la diputada i seguidament han realitzat un recorregut per conèixer l’estat de les obres.

Els dos centres ocuparan una superfície de 800 metres quadrats i donaran cobertura a 90 persones usuàries, 70 per al CRIS i 20 per al Centre de Dia.

Aquest projecte naix per la necessitat de donar suport a aquests tipus de malalts

La construcció del Cris i Centre de Dia ha sigut possible gràcies a la cooperació interinstitucional entre la Diputació de València, la Conselleria i l’Ajuntament de Carcaixent, i està dins del Pla d’Infraestructures de la Diputació de València.

Les obres finalitzaran en novembre i en abril de 2019 estaran en funcionament tant el Cris com el Centre de Dia.

A més gràcies a estes noves instal·lacions està previst donar cobertura al voltant de 20 llocs de feina dels quals 15 seran de personal especialitzat en salut mental i la resta de manteniment i serveis.

El pressupost d’execució és d’1.613.275 euros, amb una subvenció de 800.000 euros per part de la corporació provincial.

La gestió integral dels centres correspondrà a la Fundación Manantial, una entitat sense ànim de lucre que treballa en l’atenció integral de les persones amb trastorns mentals greus i amb experiència en la gestió de centres com els que estaran ubicats a Carcaixent.

Deixa el teu comentari