Cullera habilita una sala per a formar als seus esportistes

L’ajuntament reconvertix una zona desaprofitada del poliesportiu municipal en un espai per a impartir cursos i analitzar jugades

CULLERA. 13-02-18. L’Ajuntament de Cullera ha decidit traure-li el màxim partit al Poliesportiu de la Partideta. Per eixe motiu, ha rehabilitat un espai en desús i l’ha reconvertit en una zona per a l’ensenyament i l’anàlisi esportiva.

El projecte, amb un cost d’uns 12.000 euros aproximadament, ha creat un lloc on professors i altres professionals del sector poden impartir cursos amb l’objectiu de formar als jugadors.

A més, la sala s’erigix com war room perquè els equips analitzen les seues jugades i les dels contrincants en la seua tasca de recerca de la millor estratègia per a aconseguir els seus objectius esportius, detalla el regidor d’Esports, Javier Cerveró.

Les obres de rehabilitació van començar a la fi de 2017 i han tingut una durada de dos mesos. El consistori tenia en el seu llistat d’actuacions dur a terme este canvi, el qual fou motivat a més per les peticions d’alguns esportistes, els qui reivindicaven un espai per al desenvolupament d’accions formatives i en el qual dur a terme i perfeccionar les seues estratègies de cara a les competicions en les quals participen.

La nova sala fou estrenada este cap de setmana amb un curs de rugbi inclusiu impartit per Simon Artiles de Trust Rugbi Internacional amb la col•laboració de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana i el Club de Rugbi de Cullera.

De fet, la localitat és una de les pioneres a Espanya i Europa en esta modalitat esportiva en la qual els equips estan formats tant per hòmens com dones amb discapacitat intel•lectual i sense ella. L’objectiu del rugbi inclusiu és convertir este esport en un mitjà d’inclusió social.

Cerveró destaca que ha sigut «el millor començament possible» d’unes instal•lacions que milloren les infraestructures del poliesportiu.

Deixa el teu comentari