Cullera invertirà 800.000 euros en la nova central de la Policia Local

Les noves instal·lacions substituiran les actuals de la Casa Consistorial, obsoletes i que no responen a les necessitats del servei

CULLERA. 15-06-18. Cullera comptarà en els pròxims mesos amb una nova central de la Policia Local. El municipi invertirà al voltant de 800.000 euros en esta nova infraestructura que es finançarà amb fons propis i una aportació de la diputació provincial.

Esta setmana l’alcalde del municipi, Jordi Mayor, i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, han visitat les instal·lacions del carrer Sueca on s’emplaçarà la nova seu policial.

La central comptarà amb uns serveis adaptats a les necessitats d’este temps. Cal assenyalar que l’actual seu policial, emplaçada en la Casa Consistorial (plaça d’Espanya), ha quedat obsoleta i no respon a les necessitats d’una Policia del segle XXI, explica el primer edil cullerenc.

La plantilla compta amb més de 70 agents i ha ampliat els serveis en estos dos últims anys per exemple amb la creació de la Unitat Canina. «Estàvem en les mateixes condicions que fa mig segle i un municipi de l’envergadura de Cullera mereix que la seua Policia tinga una seu moderna i adaptada a la nova realitat», ha assenyalat Mayor.

Ara, les instal·lacions no tenen ni tan sols dutxes en els vestuaris, exemplifica l’alcalde. La nova central suposarà una substancial millora no solament en les prestacions sinó també en la seguretat i l’atenció al ciutadà.

A més, hi haurà espai per a la formació, se centralitzaran serveis i s’optimitzarà l’accessibilitat fins a qualsevol punt de la població en estar millor comunicada la central amb les vies de circulació principals.

Començament imminent

Les obres podrien començar les pròximes setmanes, apunten les autoritats locals, i està previst que dimarts que ve el ple de la Diputació aprove el conveni singular de 300.000 euros amb el qual cofinançarà el projecte.

En eixe sentit, l’alcalde ha agraït «el suport provincial i el compromís del president Rodríguez amb Cullera. Durant els primers dos anys del seu mandat ha arribat a la nostra ciutat el doble de diners que en l’anterior legislatura i la previsió és que d’ací a 2019 ens arribe un altre milió d’euros més».

Deixa el teu comentari