Cullera organitza una jornada per a ensenyar a defensar-se

El cullerenc Enric Navarro impartix este dissabte tècniques d’interrupció d’agressions

unnamed-2CULLERA. 08-09-16. La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Cullera celebra este dissabte al matí una jornada gratuïta sota el títol «Detecció, prevenció i defensa enfront de tot tipus d’agressions».

El cullerenc Enric Navarro és entrenador personal especialista en defensa personal i serà l’encarregat d’impartir-la. De 9 a 13 hores, s’abordaran diversos aspectes com per exemple la legislació vigent en matèria de violència de gènere, la victimologia i es dibuixarà un perfil criminològic de l’agressor.

D’altra banda, s’analitzaran els indicadors d’agressions imminents i els processos d’agressió comuna i en violència de gènere. A més, s’ensenyaran tècniques d’interrupció d’agressions i unes altres per a defensar persones que estiguen patint-les.

Finalment, s’oferiran consells per a fugir d’una relació amb violència de gènere i recomanacions de seguretat per a la vida diària.

L’entrada a la jornada, que s’impartirà en la Sala Multiusos del Mercat Municipal, és lliure i no requerix d’inscripció prèvia.

L’edil d’Igualtat, Francesca Ortiz, ha cridat a la participació, especialment de dones i víctimes del bulling, ja que es tracta de dos dels col•lectius més vulnerables davant els comportaments violents.

Deixa el teu comentari