Cullera rebrà el triple d’ajudes per a Serveis Socials en 2017

L’ajuntament obtindrà 1 milió d’euros del Consell en la seua aposta per dignificar encara més les polítiques d’atenció a les persones

CULLERA. 09-12-16. L’Ajuntament de Cullera rebrà en 2017 tres vegades més en ajudes per a Serveis Socials del Consell. En total, el consistori percebrà 1 milió d’euros, segons ha explicat este matí la regidora de Serveis Socials, Francesca Ortiz.

francesca-ortiz-oficial-redEsta injecció econòmica servirà per a la millora de l’atenció al ciutadà en els Serveis Socials de Base amb la contractació de més personal, el que permetrà agilitar els tràmits i prestar un servei de més qualitat.

Actualment, només quatre persones componen l’equip de Serveis Socials de Base a Cullera, xifra del tot insuficient per al desenvolupament ple del programa social del govern, admet Ortiz.

Amb l’increment d’estes ajudes, tant el Consell com l’ajuntament «l’objectiu que perseguim és seguir complint amb el nostre compromís de govern de rescatar persones, però també de canviar la percepció que es té actualment dels Serveis Socials», ha detallat l’edila.

Ortiz defensa que l’ús dels Serveis Socials es fa per part de tota la ciutadania i no únicament per part de col·lectius marginals. En eixe sentit, advoca per «bandejar d’una vegada per sempre la imatge que a Serveis Socials solament van els qui no tenen res o els qui estan fora del sistema».

Sobre eixe tema, recorda que en este departament es tramiten altres ajudes com per exemple la Dependència, el Menjar a Casa per a les persones majors o l’Acolliment Familiar.

«Són serveis per a tots els ciutadans, un dret de tots que hem de lluitar per mantindre i treballar per a aconseguir un nivell d’excel·lència d’acord amb el model social que perseguim d’igualtat i justícia social», manté.

«La imatge d’uns serveis socials per a col·lectius marginals és la que vol vendre la dreta, nosaltres com a govern progressista volem un model social d’igualtat en el qual els drets socials no siguen confosos amb la caritat», conclou Ortiz.

Deixa el teu comentari