Cullera reinventa el bany

L’experiència d’asseure’s en les aigües del Mediterrani gràcies a una plataforma aquàtica atrau milers d’usuaris a la platja de Los Olivos

Plataforma bany Los Olivos CulleraCULLERA. 02-09-16. Banyar-se assegut i sota una ombrel·la dins del mateix mar. Milers de banyistes gaudixen este estiu d’una nova experiència a Cullera gràcies a una plataforma aquàtica que permet prendre el bany en un còmode seient i protegits dels rajos uva per un para-sol.

La iniciativa ha partit de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT) en col·laboració amb la regidoria de Platges que gestiona Salva Tortajada. La plataforma s’ha instal·lat en la zona de Los Olivos i ha tingut un gran acolliment, explica el regidor delegat.

Són ja milers els usuaris que l’han provat des que s’instal·lara a principis d’agost «i hem vist molts dies fins i tot cues per a asseure’s». «De fet, hem rebut moltes felicitacions perquè s’ha aconseguit d’alguna forma reinventar el bany», indica Tortajada.

La plataforma aquàtica és d’ús gratuït i està dotada de cadires que permeten relaxar-se dins del mar. Grans i xicotets la poden aprofitar durant alguns dies de setembre.

Tortajada destaca que enguany el municipi ha apostat per «l’excel·lència» amb la millora de l’oferta de platges i considera que s’ha aconseguit l’objectiu «amb un èxit aclaparador».

L’elecció de la platja de Los Olivos s’ha realitzat perquè a més de registrar una d’afluència mitjana-alta, els corrents del mar permeten en este punt donar-li una major estabilitat a l’estructura.

Tant esta plataforma com la recentralització de les activitats aquàtiques en la zona de Sant Antoni així com la nova platja per a gossos en el Brosquil han aconseguit un ple absolut.

El projecte s’emmarca dins del pla del consistori que redissenya una nova zonificació de les platges. L’objectiu és distribuir al llarg dels més de 14 quilòmetres de costa les diferents activitats que ja es realitzaven i es trobaven disperses més aquelles noves que s’han posat en funcionament enguany.

«Cada platja s’especialitza en un ús diferent amb la qual cosa estem aconseguint visibilitzar la diversitat de l’oferta d’oci complementària al gaudi tradicional de la platja i adaptar-nos als diferents tipus d’usuaris que tenim», manifesta Tortajada.

Les platges de Cullera, guardonades amb sis banderes blaves i nombrosos reconeixements a la qualitat, se situen entre les millors del Mediterrani espanyol i presten una infinitat de servicis complementaris que convertixen el bany en tota una experiència amb alt valor afegit.

Deixa el teu comentari