Cullera renova l’antiquada flota de vehicles de Serveis Exteriors

La regidoria millora el parc mòbil després d’anys funcionant amb furgonetes que tenen fins a 25 anys

renovacio-parc-mobil-1CULLERA. 11/10/16. El deficitari parc mòbil de la regidoria de Serveis Exteriors de l’Ajuntament de Cullera comença a renovar-se. El govern local que presidix Jordi Mayor acaba d’adquirir quatre nous vehicles per a millorar les condicions de treball d’este departament municipal, un dels que més càrrega de treball registren.

Este matí, Mayor acompanyat per l’edil delegat de l’àrea, Salva Tortajada, ha presentat les noves adquisicions realitzades sota la fórmula del rènting. Des de feia molts anys no s’havien comprat cotxes nous, amb l’excepció d’un lleuger combinat donat en el seu moment per la Diputació de València.

«Hi ha vehicles que tenen fins a 25 anys», ha explicat Tortajada, per la qual cosa «les avaries són constants i les ITV caríssimes». Per tot açò, els treballadors no podien desenvolupar sempre la seua feina amb normalitat.

També l’increment de la plantilla gràcies a les contractacions de la Borsa Social de Treball deixava a la vista el dèficit de vehicles «i no són poques les vegades que molts dels empleats han hagut d’usar els seus propis vehicles», ha fet incís el regidor.

Estalvi i productivitat

Per la seua banda, l’alcalde ha destacat que la fórmula del rènting «ens permetrà estalviar diners perquè inclou el manteniment, l’assegurança, vehicles de substitució o la retolació».

«Cal dignificar les condicions de treball dels nostres funcionaris perquè açò repercutix en un millor servei a la ciutadania i una productivitat més gran i més seguretat per a la plantilla», ha defensat.

Concretament, de les quatre adquisicions tres són vehicles nous i un de segona mà en bon estat. Tres dels vehicles són lleugers combinats (furgonetes xicotetes) i el quart una camioneta amb caixa oberta tipus bolquet.

Deixa el teu comentari