Cullera repara l’aire condicionat del Mercat Municipal després de més d’un any trencat

Mercat 3CULLERA. 25-09-15.L’ajuntament també arregla les portes d’un altre pavelló que no tancaven, el que provocava un sobreconsum energètic

La regidoria del Mercat de l’Ajuntament de Cullera que dirigix Amparo Jover ha realitzat una sèrie de millores en el Mercat Municipal molt reclamades pels comerciants d’estes instal·lacions. Concretament, el consistori ha procedit a la reparació de l’aire condicionat de la nau de la carn, que estava trencat des de fa més d’un any.

Des de les parades havien expressat el seu malestar al nou govern municipal per esta circumstància, ja que especialment durant els mesos de més calor es veien afectades en les seues vendes.

L’ajuntament ha reparat el sistema de climatització, que ja funciona amb normalitat. Per a açò, s’ha realitzat una inversió de 4.000 euros, segons ha explicat Jover.

D’altra banda, també s’han reparat quatre portes en la nau del peix. Els motors no funcionaven pel que era impossible tancar-les. En este quadre —nom usat per a designar les diferents naus que configuren el mercat— l’aire condicionat sí que funcionava, per la qual cosa per no poder-se tancar les portes es produïa un sobreconsum energètic, ja que resultava impossible mantindre una temperatura estable a l’interior de les instal·lacions. En este cas, les arques municipals han desemborsat 8.000 euros i a més s’aconseguirà un estalvi en la factura energètica.

Jover ha destacat que la voluntat del nou govern municipal socialista és donar un impuls al Mercat Municipal per a revitalitzar-ho i convertir-lo en l’epicentre del comerç local.

Perspectives de creixement

En eixe sentit, l’ocupació de les diferents parades té ja una xifra alta. En el quadre del peix a penes queda una per ocupar, mentre que en el de la carn són més les que estan lliures. No obstant açò, l’edil ha avançat que el consistori ja té una gran demanda i que en breu s’adjudicaran els llocs que queden.

El Mercat Municipal ha experimentat una lleugera millora recentment, amb l’obertura de noves tendisques gourmet. Hui mateix, s’ha inaugurat una especialitzada en dolços tradicionals. La resta de parades també contemplen una variada oferta amb els millors productes del mar i la terra de Cullera.

En breu, la regidoria anunciarà noves iniciatives per a potenciar este enclavament comercial. Esta mateixa setmana, s’ha decidit alliberar de cotxes el monument, per a donar-li més realç i s’han solucionat problemes en la zona de càrrega i descàrrega que s’arrossegaven des de fa temps.

 

Deixa el teu comentari