Cultura

El programa impulsat des de la Regidoria de Cultura inclou sopar i actuació

 L’artista Toni de l’Hostal protagonista de la primera vetlada amb la Cultura de caràcter musical, este divendres 5 de febrer

Almussafes, a 4 de febrer del 2016. Entre les novetats incorporades per la nova regidora de Cultura, Teresa Iborra, a la programació que cada dos mesos se li oferta a la ciutadania d’Almussafes destaca el programa “Nit amb la Cultura”. La iniciativa inclou tres vetlades de sopar de cabasset, amb un cost de 3€, i posterior actuació amb sabor musical, teatral i literari, respectivament, en la cafeteria del Centre Cultural, un espai amb aforament limitat i que per tant propícia una major intimitat, contacte i camaraderia entre artistes i públic. A les 21.30 hores de matí divendres 5 de febrer, donarà començament la primera vetlada amb la Cultura que tindrà com a artista invitat al músic natural de l’Alcúdia, Toni de l’Hostal.

toni hostalLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes ha decidit dedicar tres divendres del mes de febrer al nou programa d’impuls a l’art, encunyat com “Nit amb la Cultura”. La iniciativa s’inaugura demà divendres 5 de febrer i continuarà els divendres 12 i 19 d’este mateix mes. “Amb  esta activitat pretenem acostar un poc més la cultura a la ciutadania”, comenta l’edil de Cultura.

La nit, amb la cultura com a protagonista, inclou tres sopars de cabasset en la cafeteria del Centre Cultural, que donaran començament a les 21.30 hores, i que requerixen d’una inscripció prèvia en el propi bar que ja es pot formalitzar. El públic abonarà 3 euros per la seua inscripció en el sopar, pels que tindrà dret a la beguda i ensalada que se li serviran en taula, i podrà triar entre portar-se l’entrepà de casa o bé reservar-ho en la mateixa cafeteria.

“Hem volgut dissenyar una vetlada amb la cultura com marc de referència que també tinga un espai per a menjar de manera distesa amb amics i amigues, precisament en esta estació hivernal, en la que el fred moltes vegades ens lleva les ànsies d’eixir de casa per a disfrutar d’un espectacle”, conclou Iborra.

 

Conclòs l’apartat gastronòmic, cada “Nit amb la Cultura” oferirà un espectacle diferent que tindrà sabor musical, teatral i també literari. En este sentit, el cantautor natural de l’Alcúdia, Toni de l’Hostal, és l’artista invitat a l’actuació que s’oferirà este divendres, a partir de les 23 hores, i que ell mateix presenta com “un ressopó de tres parells de cançons després d’un sopar”.

 

“Vine a disfrutar amb els teus amics de tres moments màgics, tres nits acollidores amb música, teatre i literatura” és l’eslògan triat per al programa de difusió cultural que dedicarà la seua segona nit, la del divendres 12 de febrer, a la producció teatral de l’Horabaixa Teatre i Màscara Teatre “Sobre el dany que fa el tabac”, de l’autor rus Anton Txékhov, representada per l’actor Pau Esteve.

 

L’última de les apostes culturals triades des de la Regidoria de Cultura és una activitat literària. “La nit de poesia amb l’Argila” està prevista per al divendres 19 de febrer i seran els integrants del grup poètic Argila de l’Aire d’Almussafes els que protagonitzaran la vetlada amb un recital poètic amb cançons, música i poesia universal.

Deixa el teu comentari