Daniel Carbonell (Coalició Compromís La Pobla Llarga) i Neus Garrigues (Socialistes La Pobla Llarga) signen un acord d’investidura

L’acord entre les dues forces polítiques pretén demostrar als poblatans que hi ha una altra forma de fer política a la Pobla Llarga i que els 12 anys d’obscurantisme del PP queden enrere.

Neus Garrigues i Daniel CarbonellEl document, de sis punts, senyala la voluntat inequívoca per part dels dos grups polítics de mantenir tots els serveis públics que actualment es presten a la Pobla Llarga com l’Escola Infantil (de 0 a 3 anys), fomentar la participació ciutadana en la política municipal, millorar l’actual política lingüística i cultural totalment abandonada pels 12 anys del Partit Popular, recuperar el nom Plaça País Valencià llevat pel PP en el 2003 amb una clara intencionalitat de restar identitat als valencians, millorar les ajudes d’emergència, i la realització d’una auditoria que mostre quina es la situació actual del consistori i quina es la viabilitat per als pròxims anys.

“Aquests 12 anys sense diàleg entre els grups municipals, entre els representants dels partits polítics, de falta de transparència, provocats pel Partit Popular de la Pobla Llarga ha finalitzat i esta legislatura serà la del consens, la de la transparència” comenta Neus Garrigues

“Des del respecte i la pluralitat hem demostrat que podem aconseguir acords, per avançar cap a La Pobla Llarga que volem. A tot el País Valencià l’esquerra tenim l’oportunitat i l’obligació, durant aquesta legislatura, de demostrar que des de la pluralitat es pot governar ” comenta Daniel Carbonell.

La sessió d’investidura se celebrarà el pròxim dissabte 13 de juny a les 12 hores al saló d’actes de la Casa de la Cultura de la Pobla Llarga.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari