Del Tros al Plat’ 2018 arranca amb el I Concurs Valencià de la Tòfona

L’objectiu és promoure la cuina creativa, tradicional i d’autor al voltant de la tòfona
El programa gastronòmic del Patronat de turisme de València ‘Del Tros al Plat’ ha encetat 2018 amb la celebració del I Concurs Gastronòmic Valencià de la Tòfona.
El certamen ha sigut convocat per l’Ajuntament d’Andilla amb la col·laboració de València Turisme i Generalitat Valenciana.
Entre els seus objectius, promocionar el turisme d’interior i promoure la cuina creativa tradicional i d’autor entorn de la tòfona.
El concurs ha tingut lloc en l’edifici Veles e Vents de La Marina on han participat sis concursants triats entre més de 30 inscrits, procedents del sector professional de la gastronomia i l’hostaleria de tota Espanya.
En un temps de 7 minuts, han tingut que elaborar i emplatar les seues creacions per presentar-les a un jurat al que no li ha semblat fàcil l’elecció del guanyador per l’alta competitivitat dels plats.
El restaurant Masia La Torre de Mora de Rubielos s’ha proclamat guanyador d’aquest I Concurs Gastronòmic Valencià de la Tòfona, per la seua Crema de ceba i tòfona amb rovell d’ou confitat i creïlla.

Deixa el teu comentari