Denuncien l’alcaldessa de Senyera per pressumptes irregularitats en el PAI

La pressumpta implicació de Pilar Alandes i altres membres de la corporació en  la denúncia de l’agent urbanitzador obliga a Compromís a demanar explicacions en un ple extraordinari

Compromís per Senyera ha conegut en els últims dies l’existència d’una denúncia interposada davant la fiscalia per part de l’agent urbanitzador del PAI per pressumptes irregularitats en gestions relacionades amb el PAI en la qual estan implicats l’alcaldessa, Pilar Alandes, i altres membres de la corporació.

A l’espera de conèxier el transcurs de la denúncia, Compromís ha demanat una reunió amb l’alcaldessa i la celebració d’un plenari extraordinari per tal que Pilar Alandes done a l’oposició totes les explicacions pertinents. “Ambdues coses se’ns han denegat. Després d’informar a la resta de l’oposició (PSOE) per buscar una majoria que forçara la convocatòria d’un plenari i no obtenir resposta, ens veiem obligats a fer pública la denúncia com a únic recurs per reclamar explicacions”, ha explicat el portaveu de Compromís per Senyera, Pau Mascarós.

Després de que la mateixa alcaldessa, Pilar Alandes, negara a Compromís el coneixement de la denúncia, els regidors de Compromís han presentat hui mateix per registre d’entrada tota la documentació de què disposen, així com un escrit demanant, per segona vegada, la convocatòria d’un ple extraordinari i una reunió urgent amb ella.

Compromís per Senyera considera que la possible gravetat dels fets (apropiació indeguda de diners i prevaricació) els obliga a fer-ho públic davant la ciutadania.

En l’arxiu adjunt trobareu la denúncia presentada amb data de 16 de desembre i que el mateix denunciant ens ha fet arribar.

 

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari