El departament públic de sanitat de La Ribera serà una realitat l’1 d’abril segons ha assegurat Mónica Oltra

S’incorporaran 303 treballadors i treballadores per a ampliar la plantilla

La Vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat que el departament públic de sanitat de La Ribera serà una realitat a partir de l’1 d’abril.

Oltra ha assegurat que s’ha aprovat el decret pel qual es regulen els efectes en matèria de personal, com a conseqüència de l’extinció del contracte, de gestió de servei públic per concessió del departament de salut de La Ribera.

Per altra banda, la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha explicat que es mantindrà la cartera de serveis i que amb els acords aprovats, la plantilla arrancarà el pròxim 1 d’abril amb 303 nous treballadors i treballadores.

La Generalitat destinarà 7,8 milions d’euros, 5,7 en 2018 i 2,1 en 2019, per a inversions en infraestructures i tecnologia en aquest Departament.

Pel que fa a la gerència del Departament, Isabel González, fins ara directora general d’Alta Inspecció Sanitària de la Generalitat Valenciana serà qui succeirà en el càrrec a Javier Palau, fins ara gerent de la Ribera.

Deixa el teu comentari