El Departament de Salut de La Ribera ha invertit més de 5,7 milions d’euros en Investigació i en Formació i Docència

El Departament de Salut de La Ribera ha celebrat avui la seva Jornada de Recerca i docència, per tal de reconèixer la tasca investigadora dels seus professionals.

Alzira (17.11.17) .– El Departament de Salut de La Ribera ha invertit de forma directa més de 5,7 milions d’euros en Investigació i en Formació i Docència, des de l’any 2000.

Així s’ha posat de relleu en la Jornada de Recerca i Docència que s’ha celebrat aquest matí a l’Hospital d’Alzira i que ha servit per reconèixer la tasca científica dels professionals del Departament de Salut duta a terme durant l’any 2016.

Segons ha destacat el director d’Investigació i Docència del Departament de Salut de La Ribera, Dr. Vicente Palop, “aquesta iniciativa suposa un esforç econòmic singular en l’àmbit sanitari de la Comunitat Valenciana i, en general, a tot el país”

“Amb això es reconeix la investigació i la formació continuada com aspectes inherents al desenvolupament professional dels nostres professionals sanitaris”, ha assenyalat el Dr. Palop.

Deixa el teu comentari