Dilluns comença comença la inscripció en els Tallers de Pasqua

Alzira 7 de març de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, des del Centre d’Informació Juvenil, informa que a partir de dilluns, 12 de març, es pot fer la inscripció per a participar en els Tallers de Pasqua 2018. Els tallers, amb places limitades, es faran els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril a la Casa de la Cultura.

L’entrada als Tallers és de 9 a 9.30 hores, amb opció d’escola matinera a les 8 hores i l’eixida de 13.30 a 14 hores. També hi ha possibilitat de menjador de 14 a 15 hores.

El preu dels Tallers de Pasqua és de 26 euros pel primer fill/a inscrit/a, de 22 euros pel segon fill/a inscrit/a i de 17 euros per cada xiquet/a inscrit/a (per a membres de famílies nombroses i/o monoparentals, circumstància que caldrà acreditar amb el títol oficial).

La inscripció es pot fer de dos maneres:

– Amb cita prèvia, a partir del 12 de març en el web municipal www.alzira.es, seleccionant el botó cita prèvia que hi ha a la portada principal i, a continuació, cita prèvia Tallers de Pasqua 2018. Les inscripcions es faran del 14 al 22 de març, al Centre d’Informació Juvenil, al carrer Escoles Pies, 4, en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 14 hores, i de dilluns a dijous de 17 a 19.30 hores.

La documentació que cal aportar per a noves inscripcions és la fitxa d’inscripció, fotografia tamany DNI, DNI mare/pare/tutor, fotocòpia de la targeta sanitària de l’inscrit/a, fotocòpia del llibre de família o DNI dels menors i fotocòpia del títol de família nombrosa/monoparental (si és el cas). Per a la resta d’inscripcions, fitxa d’inscripció i fotografia tamany DNI.

La fitxa d’inscripció es pot descarregar al web municipal, apartat models i sol•licituds: http://bit.ly/2F2oPbm.

– De manera telemàtica, a partir del 14 de març. A través de www.alzira.es, seleccionant Portal de la Ciutadania, apartat “JÓVENS” dins del catàleg de tràmits (és necessari tindre certificat digital).

Deixa el teu comentari