Dimarts 21 de novembre comencen els treballs d’imprimació, amb color roig, del Pont de Ferro d’Alzira

20 de novembre de 2017 – Des de l’oficina de Gestió del Territori, s’ha realitzat un informe en què queden reflectides, pels tècnics, les mesures de manteniment preventiu que es portaran a terme a partir de demà dimarts 21 de novembre a l’emblemàtic pont de Ferro de la nostra ciutat, declarat Bé de Rellevància Local i inclòs al catàleg del Pla Especial de la Vila.

Les accions són la imprimació d’un revestiment protector, amb revestiment de pintura antioxidant per a evitar la corrosió dels elements que componen el conjunt del pont de Ferro, com a treballs de manteniment i conservació, que al seu torn passarà a ser de color roig pantone 491, color corporatiu de la ciutat d’Alzira.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “el nostre departament està preparat per a començar els treballs de manteniment del nostre Pont de Ferro. Uns treballs que simplement s’adeqüen a les accions de manteniment preventiu, és a dir, treballs de manteniment que requerix este emblemàtic pont per a la seua òptima conservació. Cal destacar que estes mesures complixen les normatives actuals segons l’article 38 de la Llei L4/98 del Patrimoni de la Comunitat Valenciana (PCV), per la qual cosa el seu nou color, el roig que identifica esta ciutat és totalment correcte.”

Deixa el teu comentari