Diputació construirà sis nous centres socials

Meliana i Mislata es veuran beneficiades del pla bianual de la Diputació per a infraestructures socials.

La vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, ha mantingut una reunió de treball amb els alcaldes i responsables municipals d’Ademús, Agullent, Aras de los Olmos, La Font de la Figuera, Meliana i Mislata amb el propòsit d’establir les bases per a la construcció de sis nous centres socials.

En el cas de Meliana, la població de l’Horta Nord, rebrà més de tres milions set cents mil euros per a un nou Centre de Dia per a persones majors amb una disposició entre 60 i 100 places.

Pel que fa a Mislata, a la comarca de l’Horta Sud, rebrà més de quatre milions tres cents mil euros per a sufragar el projecte de rehabilitació de l’antic hospital militar, el qual acollirà una residència de tercera edat dotada amb 40 places i un Centre de Dia habilitat per a 60 persones.

En total la Diputació de València invertirà més d’11 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019 per al conjunt dels projectes, els quals se sumen al conjunt d’infraestructures finançades durant l’exercici 2017 per valor de més de cinc milions i mig d’euros.

Deixa el teu comentari