Dos ciclistes de Guadassuar entre els millors de l’ultra ciclisme español

El cap de setmana passat es va celebrar en les muntanyes de Castelló la segona prova de la Copa d’Espanya d’Ultra Ciclisme 2018. En aquesta ocasió es tractava del Desafiament Titànic, una de les proves més dures d’Espanya amb 291km i més de 6.000 metres de desnivell positiu.

En aquesta prova, que començava en les instal·lacions de Marina d’Or, en Oropesa, es van concentrar els millors especialistes d’Espanya en aquesta disciplina.

Els ciclistes de Guadassuar, José Luis Ríos López i Mario Bou Ortega, que competien com OVE Joier, van participar en la categoria DUO, aconseguint la tercera posició final en aquesta categoria, aconseguint el podi després d’una prova molt dura de ciclisme.

Amb aquesta prova s’arriba a l’equador de la Copa d’Espanya d’Ultra Fons, faltant per disputar les 24h que se celebraren en el Circuit Ricardo Tormo de Xest, en la qual Mario Bou participarà per quarta vegada en aquesta prova, amb la meta d’aconseguir arribar als 700km en aquesta competició.