El CEIP Pontet d’Almussafes commemora el seu primer quart de segle

Demà dijous dia 8 i coincidint amb l’obertura del curs 2016-2017, la comunitat educativa del Pontet celebrarà el seu dia gran

 El centre educatiu, que va obrir les seues portes durant el curs 1990-1991, va ser la segona escola de la localitat

Almussafes, a 7 de setembre del 2016. El CEIP Pontet inaugurarà, demà dijous dia 8 de setembre, el curs educatiu 2016-2017 amb la celebració d’un matí repleta d’actes commemoratius pels seus primers 25 anys d’existència. La comunitat educativa del col·legi públic, que va obrir les seues portes durant el curs 1990-1991 i pel que han passat prop d’un centenar de docents durant el seu primer quart de segle en actiu, ha organitzat un calendari d’activitats, en les que participaran les autoritats locals, els 15 professors al capdavant del centre i els 190 alumnes matriculats en el mateix, junt amb els integrants de l’AMPA, famílies i antics educadors.

25 ANIVERSARI PONTETLa celebració oficial donarà començament a partir de les 9 del matí, amb una original benvinguda conjunta als 190 escolars que este curs 2016-2017 cursaran els seus estudis en el CEIP Pontet.

Amb posterioritat, tots els assistents a l’acte, claustre de professors, alumnat i autoritats, se situaran en el hall d’entrada del centre educatiu per a presenciar les intervencions públiques que protagonitzaran l’actual directora del centre, Fanny Pastor, el director de l’escola des de la seua fundació i fins al curs 2012-2013, Miguel Ángel Aragó, i el propi alcalde, Toni González.

Precisament serà el primer edil l’encarregat de descobrir la placa commemorativa del 25 aniversari de la instal·lació educativa, per la que han passat centenars d’estudiants i prop d’un centenar de docents.

El programa commemoratiu també inclou una gran festa, amb tallers i activitats diverses per a l’alumnat, que se celebrarà en el pati durant tot el matí i fins a l’hora del tancament del col·legi, que es complementarà amb un esmorzar dels invitats i estudiants.

Des del centre educatiu s’organitzaran moltes més activitats commemoratives que se n’aniran desenrotllant al llarg del present curs, amb la finalitat de retre homenatge a la gran funció educadora que es du a terme des del CEIP Pontet.

Deixa el teu comentari