El CEIP Pontet d’Almussafes despedix a una de les seues docents

El Claustre del Centre d’Educació Infantil i Primària Pontet d’Almussafes va celebrar, dissabte passat dia 18, un acte públic d’homenatge a la professional de l’educació, Amalia Dolz García, amb motiu de la seua jubilació i després de complir quasi 35 anys de dedicació als alumnes de la localitat.

jubilación profesoraLa mestra, Amalia Dolz, es va incorporar al col·legi Almassaf, al setembre l’any 1980, quan encara es denominava Salas Pombo i es tractava l’únic centre educatiu de la població. A este col·legi va dedicar onze anys de docència i per les seues classes van passar centenars d’alumnes d’Almussafes.

Ja l’any 1991, la professora homenatjada va passar a formar part del claustre de professors de la nova escola de la població, el CEIP Pontet, centre en què ha complit amb la seua tasca educativa els últims vint-i-quatre anys, educand a una gran quantitat de promocions d’estudiants.

L’alcalde, Albert Girona, i la regidora d’Educació, Elia Alepuz, entre altres autoritats, van assistir a l’acte, en el que Amalia va estar abrigada pels seus familiars i un grup d’antics alumnes. Els seus companys del centre educatiu, a més d’altres professionals que han compartit docència amb la mestra al llarg de la seua trajectòria professional van compartir, així mateix, amb ella la seua despedida pública, que es va inaugurar amb una cerimònia molt emotiva i es va clausurar amb una menjar homenatge en un restaurant de la localitat.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari