El Centre Cultural d’Almussafes matricula en els seus tallers municipals a 115 veïns en tan sols una hora

Un total de nou funcionaris atenen els futurs alumnes del curs 2016-2017

El termini d’inscripció per als empadronats de la localitat es prolongarà fins al 25 de setembre

20160919_091349Almussafes, a 19 de setembre del 2016. A les 9 hores de hui dilluns dia 19, s’ha obert el procés de matriculació en els distints tallers socioculturals organitzats per l’Ajuntament d’Almussafes. Durant la primera hora d’apertura del termini s’han formulat 115 matrícules, 21 d’elles via online, d’un total de 302 places oferides. Açò ha sigut possible gràcies a un nou sistema d’alta que agilitza i facilita el tràmit, ja que els ciutadans poden inscriure’s en qualsevol dels cursos oferits d’una sola vegada. Així mateix, s’ha apostat pel capital humà, ja que un total de nou funcionaris han atés simultàniament els nous alumnes, que començaran els seus tallers la primera setmana d’octubre.

Els residents d’Almussafes continuen acollint amb èxit l’oferta sociocultural de cursos que dissenya cada any el consistori de la localitat. Dibuix i pintura per a xiquets i adults, teatre, ceràmica o tall i confecció són alguns dels tallers que podran disfrutar, a un mòdic preu trimestral de 10€, els veïns del municipi. A més, a les persones amb diversitat funcional (+33%), jubilats, pensionistes i parats de la llarga duració se’ls aplicarà un descompte del 50% en el preu públic de les activitats.

El procés d’inscripció, que es duu a terme de forma presencial i online (a través de l’apartat SERVIWEB de la pàgina web municipal), s’allargarà del 19 al 25 de setembre en el cas dels empadronats. Quant als ciutadans no empadronats, estos podran matricular-se en els tallers a partir del 26 de setembre. Encara que durant el primer dia d’inscripció les matrícules s’han realitzat en les dependències del centre organitzador, posteriorment les altes s’efectuaran en qualsevol instal•lació municipal (Pavelló, Centre Cultural i Centre d’Informació Juvenil).

Deixa el teu comentari