El Club Aikido d’Almussafes programa un taller dirigit a la tercera edat per a previndre caigudes

Se celebrarà en el tatami del Pavelló Poliesportiu Municipal el dimarts 7 i el dijous 9 de febrer de 16:30 a 17:30 h.

Les inscripcions, que ja poden realitzar-se en l’Oficina d’Atenció al Major, romandran obertes fins al pròxim divendres 3 de febrer

Almussafes, a 31 de gener de 2017. Evitar caigudes i aprendre a minimitzar les seues conseqüències són els objectius que persegueix el taller que el Club Aikido d’Almussafes, en col·laboració amb la Regidoria de la Tercera Edat de la localitat, oferirà el dimarts 7 i el dijous 9 de febrer en el tatami del Pavelló Poliesportiu Municipal. Les inscripcions, que romandran obertes fins a aquest divendres 3 en l’Oficina d’Atenció al Major, són gratuïtes. Des de la Regidoria de la Tercera Edat animen a tot el col·lectiu de majors a participar en aquest tipus d’iniciatives i agraeixen l’esforç realitzat pel Club Aikido en la posada en marxa d’aquesta activitat.

La setmana que ve, concretament el dimarts 7 i el dijous 9 de febrer, el tatami del Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes acollirà la celebració del taller “Prevenció de caigudes i aprendre a caure bé”, que estarà impartit per membres del Club Aikido de la localitat, organitzadors del curs en col·laboració amb la Regidoria de la Tercera Edat.

Durant aquestes dues sessions, que es desenvoluparan entre les 16:30 i les 17:30h, els assistents aprendran a evitar caigudes i també a reduir al màxim l’impacte produït per les mateixes. Segons els especialistes, són més efectius aquests mètodes que el reflex de tractar de posar les mans, atès que en l’intent per no caure poden ocasionar-se fractures de monyica o d’altres tipus.

Per a Paqui Oliver, regidora de la Tercera Edat, “aquest tipus de tallers, eminentment pràctics, poden ser molt útils en el dia a dia dels nostres majors perquè contribueixen a millorar la seua qualitat de vida de forma considerable”. En aquesta línia, anima “a tot el col·lectiu a participar” i agraeix “enormement la predisposició i el compromís del Club Aikido en aquest projecte”.

Les inscripcions, que es van obrir ahir dilluns 30 de gener i són gratuïtes, poden realitzar-se fins al pròxim divendres 3 de febrer en l’Oficina d’Atenció al Major, en horari de 9 a 13:30 h. Per a facilitar l’aprenentatge de les tècniques propostes s’ha establit un màxim de 15 places.

Deixa el teu comentari