El concurs de targetes nadalenques d’Almussafes complix quasi dos dècades d’art en la població

El consistori va entregar, ahir dijous per la vesprada, els premis de la XIX edició

targetes_regidoraiparticipantsAlmussafes, a 18 de novembre del 2016. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes va repartir, ahir dijous a les 19 hores de la vesprada, els guardons als artistes guanyadors de la dinovena edició del Consurs de Targetes Nadalenques del municipi. Eduard i Edurne López, Natalia i Andrea Pedrón i Emma Zarzo (en la categoria infantil), Elsa López i Zulema Machí (en la categoria juvenil) i Clara Machí (en la categoria adulta) van rebre un premi consistent en un diploma de reconeixement i un lot de material didàctic en un acte celebrat en l’edifici de l’Arrossera, seu del Centre d’Informació Juvenil.

La regidora de Joventut, Davinia Calatayud, va aprofitar la cerimònia per a animar als veïns a participar en este certamen que acull cada tardor la localitat. De fet, l’any que ve es complixen dos dècades des que es va inaugurar esta iniciativa per a fomentar l’art entre els més joves i la solidaritat mitjançant la venda d’estes postals. Com a novetat, l’edil va anunciar que la pròxima edició comptarà amb una exposició que arreplegarà una mostra de totes les obres guanyadores al llarg d’estos 20 anys.

Finalment, entre tots els participants de la XIX edició es va dur a terme el sorteig d’un lot de material educatiu (semblant al que van rebre els seleccionats). D’esta manera, el consistori continua apostant per la recuperació d’un costum cada vegada menys comú en la societat: l’enviament de felicitacions nadalenques.

Deixa el teu comentari