El Consell Agrari de Sueca aconseguix una subvenció per a la millora de camins

Sueca, 11/11/2014

El Consell Agrari de Sueca ha aconseguit una subvenció de la Diputació de València per a la millora de camins rurals. La Junta del Consell i el seu president, Dimas Vázquez, van presentar al seu dia, dins del termini i la forma escaient, i coneixent la possibilitat d’aconseguir algun benefici per a les infraestructures rurals de la nostra ciutat, tota la documentació necessària per a la sol·licitud de la repavimentació i millora de camins rurals necessitats d’estes actuacions.

Camí_del_Canal           “Després de repavimentar i reforçar un tram del camí del Canal, des del Consell Agrari vam decidir sol·licitar la subvenció per a acabar la millora d’este camí, ja que està considerat com una artèria primordial del nostre terme municipal. La passada setmana va estar en Sueca un tècnic de la Diputació per a comprovar sobre el terreny l’asfaltat del tram, que es realitzarà entre finals de novembre o principis de desembre”, ha explicat el president del Consell Agrari i regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez. Els treballs, a càrrec de l’empresa Becsa, es realitzaran en una superfície d’uns 2.600 metres longitudinals per 5 metres d’amplària, i la seua duració serà de dos a tres dies. El tram en qüestió està comprés entre el Canet de Foro i el lloc en què aterren els helicòpters.

“Els operaris del Consell Agrari ja han adequat el camí a asfaltar de manera que l’empresa tinga tot a punt per a la ràpida execució dels treballs, amb la qual cosa s’aconseguirà que la totalitat del camí quede millorat per a l’ús de tots els ciutadans, en general, i del sector agrícola, en particular”, ha afirmat Vázquez. El cost de l’obra és de 128.374 euros, amb l’IVA inclòs, i serà sufragat en la seua totalitat per la Diputació. “Des del Consell Agrari es continuarà treballant en este tema per a poder aconseguir més subvencions que permeten millorar els nostres camins rurals. El Camí del Chelvano és un altre dels que es repavimentaran en breu, ja que ha sigut una de les prioritats de la Junta, i del seu president, pel seu mal estat”, conclou Vázquez.

Peu

 

 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari